Konsulent søges til salg inden for faglige netværk (ændret ansøgningsfrist)

Netværk er en højt prioriteret medlemsservice blandt DI’s medlemsvirksomheder. DI ønsker at være sine medlemmernes foretrukne netværksudbyder. I vores bestræbelser på at imødekomme medlemsvirksomhedernes efterspørgsel for en bred palette af fagkompetente netværksgrupper søger vi en selvstændig konsulent med et stort salgsdrive og overblik.

Om jobbet
Din arbejdsopgave består i at afsætte relevante netværk inden for forskellige fagområder til DI’s medlemsvirksomheder. Indledningsvis vil det være til allerede etablerede netværk og på sigt også til nye netværk, som ønskes af vores medlemmer. 

Dit budgetmål nås ved at dagligdagen udfyldes med mange samtaler med potentielle netværksdeltagere. Dialogen foregår typisk over telefonen, gennem mailkorrespondance og via personlige møder med vores medlemmer.

Profilerne, du er i dialog med, finder du selv via DI’s databaser og lignende, så det er vigtigt, du har et stort drive for selv at researche efter mulige netværksdeltagere og opnå dine resultater.

I samarbejde med dine kollegaer sikrer du, at DI’s netværksgrupper er udbytterige for vores medlemmer. Dette gøres gennem grundig research og behovsafdækning, så du sikrer at medlemmerne bliver matchet med det rigtige netværk. Du vil have et tæt samarbejde med DI’s facilitatorer, så der skabes de bedste forudsætninger for at holde udbytterige netværksmøder.

Om dig
Du har erfaring med rådgivende salg af komplekse produkter gennem telefonen og møder, og du kan fremvise flotte resultater heraf. Alternativt har du en stærk interesse for salg og sidder i en stilling inden for rekruttering, HR, forretningsudvikling, marketing eller kommunikation, men ønsker andre udfordringer. 

Du har med fordel en akademisk baggrund, og det er en forudsætning at du har et højt drive. Vi ser desuden gerne, at du er

 • velformuleret og abstrakt, så du i en samtale kan ændre spor og se nye muligheder
 • vant til at arbejde med budgetmål
 • resultatorienteret og vedholdende
 • servicemindet med fokus på at afdække medlemmets behov
 • god til at skabe relationer
 • professionel og faglig stolt
 • struktureret.

Om os
Du vil blive en del af et team på 4 konsulenter og 3 studenter. Du bliver en del af en succes, hvor du får en indflydelsesrig rolle i prioriteringen af egne og teamet indsatsområder. De overordnede rammer og retning er allerede fastlagt, og nu skal der eksekveres. 

Netværksteamet er en del af DI’s afdeling for Ledelsesudvikling og Produktivitet, der udbyder netværk, kurser, konferencer m.m. til DI’s medlemsvirksomheder.

Vi tilbyder:

 • Fast løn.
 • Mulighed for at blive skarp på dansk erhvervsliv.
 • Et konkurrencedygtigt produkt med et stærkt brand.
 • Arbejdsplads i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte fagleder Thomas Høgh Henriksen på 2383 9613. 

Du sender din motiverede ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 22. januar. Vi gennemfører samtaler ultimo januar.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
22-01-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning