Udadvendt student til medlemsforeningssekretariatet – DI Dansk Industri

Serviceminded og udadvendt student med flair for telefonisk mødebookning, administrative opgaver og med gode samarbejdsevner.

Som led i et større projekt på det fremstillingsindustrielle område, der har til formål at styrke virksomhedernes interesse for at tage lærlinge og derigennem imødekomme efterspørgslen på faglært arbejdskraft i fremtiden, søger vi en student til at booke 1:1 møder mellem DI’s medlemsvirksomheder og DI’s konsulenter.

Om os
Du bliver en del af et professionelt DI-administrativt team, som har særligt fokus på administrativ servicering af DI’s mange medlemsforeninger. Opgaven er primært knyttet til et særligt projekt, men du forventes også at bistå i teamet med andre opgaver, hvis der opstår behov derfor.

Om jobbet
Arbejdsopgaverne består primært i telefonisk bookning af møder mellem vores konsulenter og navngivne virksomheder. Virksomhederne ligger i hele landet, så det vil være en fordel, hvis du kender lidt til Danmarks geografi og formår at planlægge en fornuftig rute for konsulenten.

Du skal have lyst til at tale med mange mennesker hver dag – uden at miste motivation og fokus. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og grundigt, så dine kolleger er klædt godt på til alle møder med vores medlemmer.

Det forventes, at du kan arbejde 15 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. 

Om dig
Du er robust, selvkørende og selvstændig. Du trives med at have travlt og mange bolde i luften. Du tager ansvar for opgaverne og har sans for detaljen. Du kan effektivt sætte system i tingene, er procesorienteret, fleksibel og kan levere den rette kvalitet til tiden.

Du er udadvendt og har gode kontakt- og samarbejdsevner. Du formår og kan lide at tale med alle slags mennesker. Du er velformuleret og evner at møde mennesker, der hvor de er, så de oplever sig godt serviceret. Dette gælder både i forhold til vores medlemsvirksomheder og i forhold til dine kolleger i DI.  

Du er fortrolig med Office-pakken, herunder Excel og har ideelt også kendskab til DI’s egne systemer (Superoffice/Membercare, GO m.fl.).  Du har gode formuleringsevner, mod på at lære nyt og at bruge systemerne effektivt.

Du interesserer dig for dansk erhvervsliv.

Interesseret?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til (dog ikke i uge 30 og 31) at kontakte koordinator Benedikte Danielsen på 3377 3629. Du sender din ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 10. august.  

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for.

DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling.

Læs mere om DI: www.di.dk/job
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
10-08-2017
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning