Konsulent til rekruttering af lærlinge til industrien

Konsulent til rekruttering af lærlinge til industrien
Kan du formidle lærepladser mellem elever og virksomheder?

Faglært arbejdskraft er en mangelvare i industrien, og det er nødvendigt, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse, der retter sig mod en fremtid i industrien. Derfor iværksætter Industrisamarbejdet mellem IAK og Fremstillingsindustrien et ambitiøst projekt, der skal sikre at de unge, der vælger en uddannelse inden for industrien, kan få en læreplads blandt foreningernes medlemsvirksomheder.  

Til at realisere projektet søger Dansk Industri en skarp konsulent, der kan få elev og virksomhed til at mødes. Har du mod på at løfte denne opgave?

Arbejdsopgaverne
Du får en udadvendt og opsøgende rolle, da jobbet som omdrejningspunkt har at få flere lærlinge ud i de fremstillingsindustrielle virksomheder, herunder at

 • informere medlemsvirksomhederne om projektet og engagere dem i at tage flere lærlinge
 • hjælpe elever, der ikke selv har fundet en læreplads, til at få en læreplads hos en virksomhed gennem tæt kontakt med erhvervsskolerne
 • udarbejde relevant informationsmateriale
 • udarbejde og gennemføre faglige møder
 • iværksætte kampagner, der synliggør sikkerheden for en læreplads over for de unge, fx på de sociale medier.

Du vil få en tæt kontakt til både erhvervsskoler og medlemsvirksomheder i dagligdagen. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til branchen og måske tidligere har været beskæftiget i en fremstillingsindustriel virksomhed. Vi forventer, at du har kendskab til det danske uddannelsessystem.

Vi søger en kollega, som

 • har en relevant uddannelse
 • er rutineret bruger af Office-pakken
 • er vedholdende, også når det kræver en ekstra indsats 
 • er udadvendt og god til at skabe og vedligeholde relationer
 • arbejder struktureret og holder overblik
 • er idérig og formår at gøre planer til virkelighed.

Du bliver en del af Industrisamarbejdets sekretariat, hvor vi er 11 kollegaer. Vi servicerer i alt 1750 virksomheder, der beskæftiger 160.000 medarbejdere. Vores hverdag er spændende og hektisk, og vi lægger vægt på at støtte hinanden på tværs af opgaver og ansvarsområder. Du vil få stor frihed til at løse dine opgaver, men også stort ansvar for at demonstrere resultater.

Jobbet har base i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København, og du kan forvente en del rejseaktivitet i hele landet.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, ar du Har er du velkommen til at kontakte branchedirektør Ole Storm Jeppesen på 4064 8913.

Du kan læse mere her: isa.di.dk og her: di.dk/job.

Motiveret ansøgning og CV sender du via ansøgningslinket senest 3. maj.

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for.

DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling.

Læs mere om DI: www.di.dk/job
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
03-05-2017
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning