Konsulent til brancheforeningen for træ- og møbelindustrien (TMI)

TMI er en brancheforening for træ- og møbelvirksomheder, der omfatter en bred vifte af større og mindre medlemsvirksomheder fra vindues-, døre- og køkkenvirksomheder til en bred vifte af underleverandører.

Om jobbet
Vi er et lille sekretariat.  Derfor har vi hver især mange forskellige roller og opgaver i forhold til indsatsområderne. Det gælder også dig.

Du får ansvaret for følgende hovedområder:

  • Varetage sekretariatsfunktionen for Danske Træindustrier, der samler forskellige træindustrielle virksomheder.
  • Varetage TMI’s interesser gennem deltagelse i arbejdet i europæiske brancheorganisationer og i forhold til samarbejdspartnere i Danmark.
  • Overvåge og påvirke forslag til ændringer på miljø- og arbejdsmiljøområdet mv., så virksomhedernes rammebetingelser bliver bedst mulige, herunder også bidrage til udvikling af erhvervspolitik på området.
  • Levere service og information til medlemsvirksomhederne gennem generel kommunikation, medlemsarrangementer, faglige netværk og projekter.

Du kan forvente 30-40 rejsedage årligt primært i Danmark.

Om dig
Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund eller en samfundsvidenskabelig uddannelse kombineret med en interesse også for tekniske aspekter.

Der vil blive lagt vægt på, at du

  • har en struktureret tilgang til arbejdet og trives med ansvar
  • har gode analytiske og kommunikative evner
  • har interesse for at sætte dig ind i forholdsvis kompliceret teknisk stof (standarder, certificeringer, miljø og arbejdsmiljøregler
  • har en flydende pen og kan formidle komplicerede emner til medlemmerne, så den skaber værdi for dem
  • er idérig og har evner til at føre ideer ud i praksis
  • kan skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger i sekretariatet og DI samt i forhold til eksterne samarbejdsparter.

Om os
Vores opgave i TMI og det tilhørende brancheservicecenter er at yde service til virksomheder inden for personalejura, miljø/arbejdsmiljø og afsætning. Herudover drifter vi en række netværk og afholder medlemsmøder, der har til formål at styrke virksomhedernes konkurrenceevne. Endelig varetager vi de erhvervspolitiske interesser nationalt – og er aktive i forskellige europæiske brancheforeninger.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte branchedirektør Flemming Larsen på 2088 3924.

Læs mere her: tmi.di.dk og di.dk/job

Du sender din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningslinket senest 3. maj.

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for.

DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling.

Læs mere om DI: www.di.dk/job
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
03-05-2017
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning