Personalejuridisk rådgiver til BSC Godstransport (ATL)

Til at hjælpe vores medlemsvirksomheder i Brancheservicecentret for Godstransport (ATL) med overenskomst- og personalejuridiske spørgsmål har vi brug for en ny kollega.

Om jobbet
Hovedopgaverne i jobbet er

  • rådgive medlemsvirksomheder i overenskomstspørgsmål og ansættelsesforhold
  • deltage i møder med fagforbund i fagretlige sager
  • undervise på vores mange ansættelsesretlige kurser for medlemskredsen

Arbejdet er selvstændigt, alsidigt og rummer gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du får mulighed for at specialisere dig i alle aspekter inden for personalejura, herunder i den kollektive arbejdsret, hvor du ud over den løbende rådgivning kan være med til at udvikle og forbedre overenskomsterne til gavn for branchen.

Du vil indgå i et team på 10 kolleger som leverer den daglige sekretariatsbistand til ATL’s medlemsvirksomheder. Vi arbejder selvstændigt, i teams og indgår i projekter på tværs af DI’s organisation. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglig kompetence og stor entusiasme. Vi løser opgaver i tæt samspil med kolleger og medlemsvirksomheder. Omgangstonen er fri og humoristisk med vægt på godt kollegialt fællesskab.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig
Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. og har minimum 2-3 års praktisk erfaring med rådgivning inden for ansættelsesretten.

Som person er du udadvendt og tillidsskabende. Du trives i rollen som forhandler og sparringspartner for medlemsvirksomhederne om at finde de bedste løsninger. Du er en holdspiller og fleksibel og omstillingsparat i forhold til opgaver og prioriteringer, og du kan holde humøret højt, også når der er travlt.

Interesseret?
Du kan kontakte branchedirektør Lars William Wesh på 4061 2007, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Du sender din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest den 26. april 2017.


I DI's brancheservicecenter for godstransport (ATL) yder vi målrettet rådgivning og service til transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver medlemsvirksomhederne inden for medarbejder- og ansættelsesforhold, arbejdsmiljø, miljø og uddannelse. Centret rådgiver desuden om jura, køre- og hviletid, godskørselslovgivning, miljøzoner, affald, færdselslov, herunder modulvogntog, særtransporter samt vægt og dimensioner.

Læs mere på atl.di.dk og di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for.

DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling.

Læs mere om DI: www.di.dk/job
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
26-04-2017
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning