Branchedirektør til DI Service

Om jobbet
DI Service er et branchefællesskab i DI, som organiserer en række foreninger og mange både mindre og større danske virksomheder inden for serviceområdet.

DI Service har 3 indsatsområder: styrke offentlig-privat samarbejde, sikre servicebranchen adgang til den rette arbejdskraft samt understøtte yderligere professionalisering af branchen. De konkrete indsatsområder og aktiviteter fastlægges i et tæt samspil med branchefællesskabets bestyrelse.

Jobbet indebærer en tæt dialog med virksomhedsledere, og derudover er det en vigtig del af jobbet at sikre en god sekretariatsbetjening af de fem foreninger, som udgør en væsentlig del af branchefællesskabet.

Udover at blive ansvarlig for aktiviteterne i DI Service, bliver du også ansvarlig for DI’s tværgående politiske indsats inden for offentlig-privat samspil. Denne del af jobbet indebærer tæt dialog med både kommuner og regioner såvel som politiske aktører på Christiansborg. 

Samlet set bliver du chef for 8 konsulenter og 4 studentermedarbejdere.

Om dig
Vi forventer, at du

  • har dokumenteret ledererfaring fra fx erhvervsorganisation eller anden politisk ledet organisation
  • har en teoretisk uddannelse på kandidatniveau
  • har lyst til at indgå i tæt dialog med virksomhedsledere og omsætte deres daglige udfordringer til politiske forslag og budskaber
  • besidder stærke kommunikationsevner skriftligt såvel som mundtligt
  • har erfaring med presse- og mediehåndtering
  • har politisk tæft.

Kendskab til den danske servicebranche eller erfaring med offentlig-privat samarbejde og offentlige indkøb vil være en fordel.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Tine Roed på 3377 3561.

Du sender din ansøgning med CV og fulde eksamensbevis via ansøgningslinket senest 25. april.

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for.

DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling.

Læs mere om DI: www.di.dk/job
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
25-04-2017
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning