Kampagnemedarbejder til Fuldkornspartnerskabet (barselsvikar)

Vil du være med til at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn? Brænder du for at arbejde i et offentligt privat partnerskab og at lykkes igennem andre. Så er stillingen som kampagnemedarbejder i Fuldkornspartnerskabet noget for dig.

Baggrund
Fuldkornspartnerskabet er et succesfuldt samarbejde mellem SundhedsNGO’er, Fødevarestyrelsen og en række fødevarevirksomheder. Vores mål er at få danskerne til at spise 75 gram fuldkorn om dagen. Vejen dertil er, at alle partnere hver især bidrager med deres styrker. At vi i fællesskab gennemfører effektive aktiviteter og igangsætter varige strukturelle tiltag. Du kommer til at sidde i Fuldkornspartnerskabets sekretariat. Sammen med kampagnelederen skal du bidrage til, at partnerskabets fælles målsætninger indfries og udbrede kendskabet til fuldkorn og partnerskabets orange fuldkornslogo. Ikke mindst blandt dem, der spiser allermindst fuldkorn. Du vil referere til kampagnelederen for Fuldkornspartnerskabet.

Dine ansvarsområder og opgaver
Som kampagnemedarbejder bliver du ansvarlig for 

 • projektet: "Fuldkorn i foodservice", som arbejder for at udbrede fuldkorn i kantinesektoren i tæt samarbejde med fuldkornspartnerne, herunder udvikling og vedligeholdelse af uddannelsesmateriale til ernæringsprofessionelle og kantiner
 • undervisning af butikselever og ledertrainees, hvor undervisningen  primært foregår i Ebeltoft og Grenå 10-12 gange om året
 • besvarelse af spørgsmål til brugen af fuldkornslogoet og servicering af fuldkornspartnerne
 • Planlægning og afvikling af kampagnen "Årets Fuldkornsdag 2019"
 • koordinering og afvikling af messer
 • udvikling og opdatering af hjemmesiden www.fuldkorn.dk
 • grafiske løsninger fx opsætning af opskriftspostkort
 • skabe motivation og begejstring i partnerskabet sammen med dine kollegaer i sekretariatet
 • ad hoc opgaver for kampagnelederen bl.a. koordinering af aktiviteter i forbindelse med kommunikationskampagner.

Du kan forvente ca. 20 rejsedage året.

Om dig

 • Vi forventer, at du har en lang videregående uddannelse gerne inden for kommunikation eller det ernærings- og sundhedsfaglige område.
 • Du har 2-3 års erfaring og kan dokumentere relevante, konkrete resultater.
 • Du har en grundlæggende forståelse for ernæring og sundhed.
 • Generel viden om myndigheder, NGO’er og erhvervslivet er en fordel, men ikke en forudsætning.
 • Du har kendskab til og erfaring med kommunikationsopgaver og billedbehandlingsprogrammer fx Photoshop og InDesign.

Som person har du gode samarbejds- og kommunikationsevner, og du er resultatorienteret, struktureret og produktiv. Og ikke mindst er du en ildsjæl, der brænder for den gode sag

Vi tilbyder
Et udfordrende og alsidigt job med gode kollegaer i et inspirerende miljø og med et stærkt engagement i en god sag. Du får indsigt i offentlige private partnerskaber, NGO verdenen, myndighederne og det private erhvervsliv. Jobbet er centralt placeret i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København med god offentlige transportmuligheder. Vi har et godt socialt miljø og stor faglighed.

Er du interesseret
Du kan læse mere om Fuldkornspartnerskabet på www.fuldkorn.dk. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte kampagneleder Rikke Iben Neess på mobil 30 38 15 36.

Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest den 28. februar.

Tiltrædelse fredag den 7. maj 2018. Stillingen er tidsbegrænset til den 7. maj 2019 med mulighed for forlængelse.

DI HR bistår i rekrutteringen.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
28-02-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning