Student med flair for analyse og kommunikation til start juni 2017

Har du lyst til at blive en del af et dygtigt og engageret team i Danmarks største organisation for erhvervslivet?

Om os
I Medlemsforhold har vi ansvaret for at optage nye virksomheder i DI, herunder sikre tilknytning til vores mange medlemsforeninger og branchefællesskaber. Samtidig sikrer vi, at DI’s nuværende medlemmer og associerede får mest muligt ud af deres tilknytning til DI.

Vi er en afdeling, som har meget kontakt med DI’s andre afdelinger, og vores team består af 8 konsulenter og 2 studentermedhjælpere.

Om jobbet
Vi søger en studerende, der aktivt kan hjælpe os med at forbedre relationen til DI’s medlemmer samt bidrage med brugbare branche- og markedsundersøgelser.

Opgaverne vil primært omfatte

 • udarbejdelse af virksomhedsnotater til direktionen baseret på interne CRM systemer samt kommunikation med andre afdelinger i DI
 • analytiske opgaver og branche- og markedsundersøgelser
 • opdatering af DI’s hjemmeside
 • udarbejdelse af præsentationer og interne nyheder
 • udsendelse af spørgeskemaer til nye medlemmer - tilfredshedsundersøgelse
 • diverse ad-hoc opgaver.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstiden og tilpasser den i forhold til din undervisning og eksamener. Du får et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere.

Vi sidder i et moderne og inspirerende kontormiljø i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Om dig
Du har som minimum gennemført første år på en bachelor med fokus på kommunikation og erhvervslivet (f.eks. HA Almen, HA(kom.) eller BA IMK). Derudover forventer vi, at du

 • er god til at formulere dig på skrift
 • er erfaren bruger af Microsoft Office - især Excel og Power Point
 • har gode analytiske evner
 • trives med varierede opgaver
 • er kvalitetsbevidst og initiativrig
 • har lyst til at være en del af en holdindsats

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte fagleder Ulrik Damm på 3377 3591 eller studentermedhjælper Emma A. Schou-Hanssen på 3377 3887. Du kan læse mere om DI, vores brancher, foreninger og aktiviteter på di.dk.

Send din ansøgning og CV online via ansøgningslinket senest 29. marts.

Vi forventer, at du starter omkring d. 1. juni 2017.

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtig, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. Det kæmper vi for.

DI er en privat arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi varetager interesser, rådgiver og skaber netværk for vores 10.000 medlemsvirksomheder. Vi beskæftiger os med emner som arbejdskraft, skat, energi, digitalisering, internationalisering o.m.a. Og vi forhandler de største kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked.

Vil du være med til at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet? Og lyder et job i Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation med 550 kompetente og ambitiøse kollegaer som noget for dig? Som medarbejder i DI får du ansvar og bliver udfordret hver dag, vi sætter sammen mål og giver hinanden feedback - og er derfor altid i udvikling.

Læs mere om DI: www.di.dk/job
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
29-03-2017
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning